Magyarázós lánybúcsú játék random szógenerátor

Nagyon sokan kerestetek már ötleteket magyarázós lánybúcsú játékhoz. Ennek kapcsán készítettem nektek egy random szó generátort, amivel lánybúcsús és esküvős témában kaptok szavakat egy gombnyomásra:)

Magyarázós lánybúcsú játék random szó generátor

Pólók

A játék

A Magyarázkodás nevű lánybúcsú játék egészen egyszerű: olyan, mint az Activity, csak itt csak magyarázni lehet dolgokat. Az a lényeg, hogy a magyarázó (vagyis te) nem használhat semmilyen mozdulatot, csak a beszédet. Tehát nincsenek rajzolgatás a levegőbe, és most a nagy gesztusokat is vissza kell fognod. Az eszközöd most csak a nyelved, és semmi más.

És hogy mi a jutalom, ha sikerült az összes szót kitalálni? Nos, büszkén verheted a melled, akár King Kong, hogy az vagy a legjobb magyarázkodó, aki valaha élt. Meg persze begyűjtheted a dicséretet is, hogy milyen jó ötlet volt ez a játék.

Magyarázós lánybúcsú játék random szó generátor

A játékszabály

Ha nem készültetek előre saját szavakkal, használjátok ezen az oldalon a random szó generátort, amit direkt ehhez a játékhoz készítettem!  Az első játékos a random szó generátort megnyomva kap egy szót, és megpróbálja magyarázni a rajta szereplő szót vagy kifejezést úgy, hogy nem használhatja azt. Ha a játékosok kitalálják a szót, akkor a magyarázó játékos pontot kap. Ezt játszhatjátok csapatokban is, így a magyarázónak mindig a saját csapatának tagjainak kell elmagyaráznia a feladványt. Ha a csapat kitalálja, jár a pont.

Ha az adott játékos nem tudja megmagyarázni a szót vagy kifejezést az adott időkorláton belül, akkor a következő játékos jön, és ő próbálkozik. Ha egy játékos az adott kártyát nem tudja magyarázni, akkor az adott kártya visszakerül a pakliba, és később újra kijátszható.

Az a játékos/csapat, aki a legtöbb pontot gyűjti össze a játék során, az nyeri meg a játékot. A “Magyarázkodás” lánybúcsú játék remek szórakozást biztosít, és garantáltan nevetést okoz a résztvevőknek.

KATTINTS A GOMBRA A RANDOM SZÓ GENERÁLÁSHOZ!