Lánybúcsú szabadulószoba

Ez tiszta ügy lesz – ints búcsút a koszos pincéknek! Itt a lánybúcsúbarát szabadulószoba

Jártam már szabadulószobákban. Sőt mi több, régebben még én magam is segédkeztem egy terem kialakításában, de töredelmesen bevallom, korábban nem lettem rajongó. Nem vagyok egy finnyás típus, de azért a koszos, dohos, sötét pincékről és zugokról baromira nem a szórakozás jut eszembe. Szerencsére van egy hely, aminek sikerült megváltoztatnia a szabadulószobákról alkotott véleményemet, ez pedig a budapesti Sweet Escape.

Lánybúcsú szabadulószoba

Magyar találmány? Na ne!

Talán nem tudtad (én sem), de a szabaduló szobák ötlete is Magyarországról származik. Az első szobákat a Fűrész klasszikusa inspirálta. A film hangulatához pedig a félelem és a szorongás párosult, így a pincék kialakításánál is erre törekedtek. Az elsők között alakult meg a Sweet Escape is, ám hamar rájöttek, hogy a borzongós, koszos részt jobb mellőzni, így tökéletes szabadulószobás lánybúcsú helyszín is lehet. A csapat ehelyett egy családbarát, komfortos teret álmodott meg, ahol a hangsúly a furfangos fejtörőkön és a csapatépítésen van. 

Menjetek szobára! Van 4 is!

Bizony, a budapesti Sweet Escapeben 4 szabadulószoba áll a csapatok rendelkezésére. Érdekes, hogy pont a legkisebb szoba (Bűvös torony) a legnehezebb, én biztosan ezt választanám. Aztán meg tépném a hajam, hogy nem jövök rá a megoldásra:D

Na, de visszakanyarodva! Minden szoba másért jó, viszont azt érdemes észben tartani, hogy akkor lesz igazán izgalmas a játék, ha betartjátok a létszámjavaslatot. Persze egy lánybúcsún nem jó szétszakadni, de az is hervasztó, ha valaki a sarokban nyomkodja a telefonját, mert unatkozik. Egy szabadulószobában az élményt max 6-8 fővel lehet kimaxolni, de a 8 fő már erősen határeset. Ha ennél nagyobb a létszám, inkább versenyezzetek külön szobákban, és figyeljétek, melyik csapat tör ki hamarabb.

Ha pedig nem Budapesten tartjátok a lánybúcsút, össze tudtok kapcsolódni az online térben, és az online szabadulószoba lesz nektek a legjobb választás. Higgyétek el, az élmény így is szuper. Más, mint a helyszínen, de ugyanolyan jó. Én már próbáltam, élveztem.

Egyedi, a lánybúcsúhoz kapcsolódó tárgyak

Amikor Ádámmal, a szoba tulajdonosával beszéltem, ez a kiegészítő szolgáltatás nekem baromira tetszett. A lényeg annyi, hogy a lánybúcsús csapatok kedvéért minimális felár ellenében egyéni, fotós tárgyakkal gazdagítják a szabadulószobát. A fotókat Ti biztosítjátok, lehetnek kedvesek, emlékezetesek, de én a horror-fényképgalériának is nagy híve vagyok.

Ráadásul nem csak fényképekkel tehetitek egyedivé az élményt. Nagyon menő, hogy kérésre még konkrét tárgyakat is elrejtenek, amiket aztán a menyasszony megtalálhat. Így a szabadulószobában már a ti kreativitásotok is helyet kaphat.

Férjismereti kvízshow, amit Vágó István se moderálna jobban

Mennyire jó már, ha a szabadulás után egy tévés vetélkedőbe csöppentek, ahol a kérdések között rögtön a férjismereti kvíz is helyet kap. Oké, Vágó István nem jár a program mellé, de azért megéri maradni egy körre. A Sweet Escape szabadulószoba bázisán egy modern vetélkedőszoba is a rendelkezésetekre áll.

Pizza, chippendale, piknik meg, amit akartok

A családbarát szó senkit ne tévessze meg, piszkos kis dolgok történhetnek a szabadulás után. A lánybúcsúra lehetőség van chippendale fiút is bérelni, a Sweet Escape igény esetén ebben is segít nektek. Gondoljatok bele, hogy mennyire meglepődne a menyasszony, ha az utolsó fejtörő után egy vetkőzős fiú nyitna be a szobába 😀

A táncot követően pedig a különteremben pihenhettek meg, ahol sütivel, pizzával lehet feltankolni a további programokra. Mivel az Orczy-kert épp a szomszédban van, ezért ha még van bennetek kalandvágy és energia, induljatok szabadtéri kincskeresésre, amit aztán egy szabadtéri piknikkel lehet lezárni.

Védettségi igazolvány nélkül

Jelen helyzetben az sem mellékes, hogy a szabályozások szerint szabadulószobába nem kell védettségi igazolvány.

És, ami még kimaradt…

Megmondom őszintén, annyira lánybúcsúbarát hely a Sweet Escape, hogy egy cikkben össze se lehet foglalni, mennyi szolgáltatást vehettek igénybe. Limuzinbérlés, kvízjáték, chippendale, pizzázás, tortázás, társasjáték, kincskereső… Össze se lehet számolni. Amit biztosan tudok, hogy Ádámék folyamatosan azon dolgoznak, hogy ti jól érezzétek magatokat. Hogy ez az élmény, ne egy tucatprogram legyen, hanem valami több, jobb, személyesebb és kedvesebb, ami örök emlék maradhat.

Benne vagy a szervezésben?

Egyszerűen csak írd meg nekik, hogy hány fővel és mikor szeretnétek menni és a Sweet Escape csapata segít Nektek!

Kattints most és kérj bátran ingyenes programajánlatot a Sweet Escape szabadulószoba csapatától!
Programajánlat kérés: https://www.szabaduloszoba.hu/arajanlat-keres

A lánybúcsúbarát Sweet Escape szabadulószoba bázis elérhetőségei

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!