Magyarázós lánybúcsú játék

Activity lánybúcsú játék random szógenerátorral

Nagyon sokan kerestetek már ötleteket Activity lánybúcsú játékhoz. Ennek kapcsán készítettem nektek egy random szó generátort, amivel lánybúcsús és esküvős témában kaptok szavakat egy gombnyomásra:)

A játék​

Az Activity lánybúcsú játék egészen egyszerű: a klasszikus activity játéktáblát használva, lánybúcsús szavakkal kell végigjátszani a játékot. Dönthettek úgy, hogy csak rajzoltok, mutogattok vagy magyaráztok, ez rajtatok áll.  

És, hogy mi a jutalom, ha sikerült az összes szót kitalálni? Nos, büszkén verheted a melled, akár King Kong, hogy az vagy a legjobb magyarázkodó, aki valaha élt. Meg persze begyűjtheted a dicséretet is, hogy milyen jó ötlet volt ez a játék.

Magyarázós lánybúcsú játék random szó generátor

Játékszabály

Ha nem készültetek előre saját szavakkal, használjátok ezen az oldalon a random szó generátort, amit direkt ehhez a játékhoz készítettem!  Az első játékos a random szó generátort megnyomva kap egy szót, és megpróbálja magyarázni/rajzolni vagy mutogatni a rajta szereplő szót. Ha a játékosok kitalálják a szót, akkor a magyarázó játékos pontot kap. Ezt játszhatjátok csapatokban is, így a magyarázónak mindig a saját csapatának tagjainak kell elmagyaráznia a feladványt. Ha a csapat kitalálja, jár a pont.

Ha a többiek nem találják ki a szót vagy kifejezést az adott időkorláton belül, akkor a következő játékos jön, és ő próbálkozik. Ilyenkor az adott kártya visszakerül a pakliba, és később újra kijátszható.

Az a játékos/csapat, aki a legtöbb pontot gyűjti össze a játék során, az nyeri meg a játékot. Az “Activity” lánybúcsú játék remek szórakozást biztosít, és garantáltan nevetést okoz a résztvevőknek. Ha pedig további ötleteket keresel, kattints ide: 
41 lánybúcsú játék ötlet – Magyarország legnagyobb lánybúcsú játékgyűjteménye

KATTINTS A GOMBRA A RANDOM SZÓ GENERÁLÁSHOZ!

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!