Magyarázkodás lánybúcsú játék feladvány generátorral

Magyarázó lánybúcsú játék feladvány generátorral

A játék leírása

Oké csajok, tudjuk, hogy ha kimagyarázásról van szó, abban verhetetlenek vagyunk. Ebben a játékban pont ezt gyakorolhatjátok. A Magyarázó lánybúcsú játékban úgy kell megmagyaráznod szituációkat, hogy a férjed vagy jelen esetben a lánybúcsús bagázs elhiggye a mondókádat.  A játék során kínos helyzeteket kell kimagyaráznunk, miközben a megadott kötelező szavakat is be kell illesztenünk a mondókáinkba. A játék fel fogja dobni a lánybúcsút, de akkorra javaslom az időzítését, amikor már elfogyott pár pohár a kedvenc italotokból.

Magyarázkodás lánybúcsú játék feladvány generátorral

Játékszabályok

  1. A játék kezdete előtt írjatok fel olyan típikus helyzeteket, amik előfordulhatnak a házasság alatt. Például: “Hogyan magyaráznád el a vőlegényednek, hogy a gyerek leesett a létráról miközben te a helyes szomszéd fiúval beszélgettél?” Ezekhez készítsetek random szavakat is. Minden feladványhoz 5 random szót kell húzni, amit majd beleilleszt a játékos a mondandójába.

  2. Ha nem szeretnétek az időt ezek gyűjtögetésével tölteni, használjátok ezen az oldalon A FELADVÁNY GENERÁTORT a bulin. 

  3. Ezután a játék körbemegy. A soron következő játékos kap egy feladványt, amit ki kell magyaráznia. A játékosnak kötelezően be kell illesztenie bizonyos szavakat, amik a feladványhoz tartoznak. A feladvány generátor ezt automatikusan kidobja nektek, de ha saját feladványokat szeretnétek használni, ezeket a szavakat előre el kell készítenetek.

  4. A játékosoknak a lehető legkreatívabbnak kell lenniük a kimagyarázásban, és minél több kínos szituációt kell teremteniük.

  5. Az nyer, akinek a kimagyarázása a legkreatívabb és a legviccesebb, és persze a meghatározott szavakat sem hagyta ki.

KATTINTS A GOMBRA A RANDOM FELADVÁNY GENERÁLÁSHOZ!

Hogyan magyaráznád el a férjednek, ?
Használd ezeket a szavakat:
Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!