Házasítva lánybúcsú póló

Lánybúcsú póló a menyasszonynak

Jó, nem minden menyasszonynak kell lánybúcsú póló, de azért a többségnek igen. És ha már lánybúcsús felsőt választotok neki, akkor kérlek: ne kínozzátok egy vicceskedő, ámde nem vicces pólóval. Ha már választotok, próbáljatok egyedibb, szellemesebb szövegeket készíteni, vagy válasszatok a Lánybúcsú Játékok kész pólóiból.

Házasítva lánybúcsú póló

De hogyan válasszatok pólót a menyasszonynak?

Első körben át kell gondolnotok, hogy lesz-e témája a bulinak vagy egy általános, klasszik lánybúcsút tartotok. Ha egy téma köré építitek fel a bulit, akkor érdemes a pólót is aszerint választani. A Lánybúcsú Játékok kínálatában jelenleg általános témájú, boros, valamint Harry Potter világát idéző mintákat találtok. A pólóválaszték természetesen folyamatosan bővül.

Ha a fenti témák között nem találtok kedvetekre valót, válasszatok egyedi pólót, amihez elküldhetitek saját mintátokat. Ehhez el kell készítenetek a grafikát, amit aztán a pólóra nyomhatok nektek. A ruhadarabok hőszublimációs transzfer technikával készülnek, ami annyit jelent.

Szín és forma - a tökéletes lánybúcsú póló

Nem árulok el nagy titkot, a menyasszonyhoz legjobban illő színt válasszátok. Legyen szó fekete, fehér vagy pink pólóról, tartsátok szem előtt, hogy a menyasszonynak melyik áll jól, miket szokott hordani. A Lánybúcsú Játékoknál folyamatosan kísérletezek az új fazonokkal, így biztosan találtok formában is hozzáillő darabot.

Törekedj a fenntarthatóságra

A Lánybúcsú Játékoknál igyekszem olyan mintákat készíteni, amik nem csak egy napra szólnak, később is hordhatóak lesznek. Egyszerű, letisztult designok, hivalkodó feliratok helyett pedig gyakran diszkrét megoldásokat láthattok. Kérlek, a pólód a lánybúcsú után se dobd ki, használd a mindennapokban vagy ha más nem, pizsipólónak!

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!