Férjismereti teszt – Gold

Ne bízd a véletlenre – vásárolj kész designt!

Egy lánybúcsúra az egyik leghosszabb feladat a design elkészítése. Hosszú órákat ülhetsz a laptopod felett a megfelelő design létrehozásával, ami bizony nem mindig könnyű. A letölthető férjismereti teszt megkönnyíti a dolgod. Vásárold meg, nyomtasd ki és spórolj időt!

Ez a lánybúcsú játék a nyomtatási és papír költségét nem tartalmazza, hiszen a termék digitális termék. Te nyomtathatod ki otthonodban, az általad választott papírra annyi példányban, amennyiben csak szeretnéd. Figyelem! A termék megvásárlása csak egyszeri letöltésre jogosít!

899 Ft

Leírás

Azt hiszi a menyasszony, hogy ismeri leendő urát a fülétől a bokáig? Na várjon csak! A férjismereti teszt majd megmondja! Az unalmas, sokszor hallott kérdések helyett azonban egy kicsit megcifráztam nektek ezt a kvízt, így talán nem is sejti mi vár rá.
A letölthető grafika pedig kedves lánybúcsú szervező Csibém a Te dolgod könnyíti meg.

Hogy miért éri ez meg neked?

  • A hosszadalmas szerkesztgetés helyett egyszerűen és gyorsan juthatsz hozzá a lánybúcsúk elengedhetetlen játékához.
  • Végtelen+1-szer kinyomtathatod bárhol, bármikor.
  • Te választhatod meg a papírt.
  • Mivel több játék és oklevél is rendelkezésre áll ugyanezzel a designnal, a lánybúcsú feladatai egységesek és szépek lesznek.
  • Nem kell a kérdéseken agyalnod, hiszen én már megtettem helyetted.

Neked semmi más dolgod nem lesz, csupán megnyomni a nyomtató gombot. A megspórolt idődben pedig kérlek koccints egyet az arára!

Ezt olvastad?