Tiltott férjismereti teszt kérdések

Mit ne kérdezz meg egy férjismereti kvízben? – A tiltott férjismereti teszt kérdések

A legutóbbi cikkemben összeszedtem nektek egy halom férjismereti teszt kérdést. Viszont vannak TILTOTT férjismereti teszt kérdések is. Olyan ez, mint a tiltott rengeteg a Harry Potterben: meg lehet próbálni betévedni tiltott kérdések erdejébe, de szembe kell nézni a veszéllyel, hogy baromi szarul is elsülhetnek.

Egy lánybúcsú során mindenki belelkesül. 100 és 100 ötlet kering, mint békafos a levegőben, hogy aztán a legjobbakat kihalásszátok, majd jöjjön a party. Az egybehangzó vélemény (amit egyébként a Lánybúcsú játékok és ötletek mini szavazása is megmutatott – csatlakozni a csoporthoz ÉR!), hogy férjismereti teszt nélkül NINCS lánybúcsú. Ezért próbáljátok meg ezt kimaxolni és a lehető legtöbbet kihozni a buliból!

Szóval, ami TILOS, azok a következők!

Tiltott férjismereti teszt kérdések

Hálószobatitkok:

Azt hiszed, hogy a te barátnődnek nincsenek titkai előtted? De vannak!  Épp ezért nem javaslom, hogy a férjnek intim jellegű kérdéseket tegyetek fel pl: ki, mit, hogyan, hányszor csinál. Egyszerűen azért, mert nem biztos, hogy az ara vagy épp a vőlegény szívesen beszélne nagyközönség előtt a hálószobatitkaikról. Hiszen ezért hívják hálószobatitoknak, mert titok.

Az Exek:

Nem igazán ildomos az esküvő előtt az exek kérdését feszegetni. Hányan voltak, mikor volt az első, stb. Ez elég rosszul tud esni az arának, hiszen a régi partnerek között akár nagy szerelmek, fájó pontok is lehetnek. Az esküvő erről a két emberről fog szólni, a menyasszonyról és a vőlegényről, nem pedig a múlt sötét titkairól.

Vallási és politikai nézetek:

Ezek a témák is a magánszféra jól körülhatárolható területéhez tartoznak. Tele van a terület taposó aknákkal, ezért nem érdemes idetévedni. A vallási kérdéseket hagyjuk meg inkább a párnak, a politikáról meg vitatkozzon a férj az apóssal😊

Gyerekkérdés:

Nőként azt gondolom, hogy a kisbaba kérdése nagyon kényes téma. Nem tudhatjuk, hogy mikor kérdezünk rá olyanra, ami érzékenyen érinti a menyasszonyt. Akár szeretnének, akár nem, számtalan olyan tényező lehet a háttérben, amiről még a legjobb barátnők is csak keveset tudnak. Ilyenek például az egészségügyi problémák is. Szerintem nem illik a gyermekáldás kérdésébe mélyen beleásni magatokat egy lánybúcsún, hiszen ez csak az arára és jövendőbelijére tartozik.

Összefoglalva: a buli akkor jó, ha mindenki boldog. Ezért próbáljatok meg lavírozni a vicces, kedves, barátságos kérdések között akár egy jégrevű főszereplői. Ha frankó kis kérdésekre vágytok, ebben a cikkben megtaláljátok a legjobb férjismereti teszt kérdéseket: Férjismereti teszt – out of the box kérdések

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!