Faragd az uborkát lánybúcsújáték

Faragd az uborkát! – az ultimate lánybúcsú játék

A napokban böngészgettem a Pinteresten és szembe jött velem EGY UBORKA:D Ez az uborka precíz módon ki volt faragva, fallikus remekműként pompázott a hírfolyamomban. A félreértések elkerülése végett, ez tényleg egy igazi ubi története, amit néhány kreatív csibe egy igazi lánybúcsú játékká változtatott.

Faragd az uborkát lánybúcsú játék

A játék tömören

Nem kell nagy dologra gondolni. Ez a játék 1 mondatban összefoglalható: faragd ki az uborkát! A feladatotok, hogy megformázzátok a férfiak legbecsesebb ékességét.

Amire szükségetek lesz

  • erős hasizomra, mert tuti végig fogjátok röhögni
  • annyi kis méretű késre, ahányan vagytok. Ezzel fogtok faragni
  • annyi kígyóubira, ahányan részt vesztek

A lánybúcsú játék menete

15 percetek van elkészíteni a remekművet, életetek alkotását. Ez alatt az idő alatt a menyasszonyt küldjétek ki a szobából, hiszen ő lesz a tehetségetek bírálója. A 15 perc leteltével hívjátok vissza, késeket az asztalra, a zsűrinek (vagyis az arának) ideje döntést hoznia.

Variációk

Ha ódzkodtok a fallikus szobrok faragásától, húzzatok vicces szavakat, amiket meg kell formálni mindenkinek az ubijából. A menyasszony feladata így nem a legjobb kiválasztása lesz, hanem ki kell találnia, vajon mit ábrázolhat a szobor.

Uborka helyett használhattok cukkinit, répát, jégcsapretket vagy egyéb zöldségeket is.

Ha további játékokat is szeretnétek megtekinteni, olvassátok el Magyarország legnagyobb lánybúcsú játék gyűjteményét: 41 lánybúcsú játék ötlet – Magyarország legnagyobb lánybúcsú játékgyűjteménye

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!