41 lánybúcsú játék ötlet

41 lánybúcsú játék ötlet – Magyarország legnagyobb lánybúcsú játékgyűjteménye

Játékból sosem elég. Ezért elkészítettem Nektek Magyarország LEGNAGYOBB lánybúcsú játékgyűjteményét. De persze lehet, hogy ebből még több lesz idővel. A legtöbb lánybúcsú játék ötlet egy helyen!

1. BraPong

A legmenőbbel kezdenék, mert ennél NINCS jobb játék. A BraPong MINDENT visz. A szabályokat itt találod: https://lanybucsujatekok.hu/brapong/

2. Mondj igent a ruhára

Ehhez nem kell más, csak pár guriga wc papír. A menyasszonynak annyi a dolga, hogy ezekből ruhát készítsen magának az esküvőre.

3. Gyerek vagy felnőtt? Mennyi idős volt az urad?

Ez a másik kedvenc játékom, de lehet csak azért, mert óriási How I Met Your Mother rajongó vagyok. Kérjetek be a vőlegénytől vicces történeteket a múltból és a felnőttkorából. A menyasszonynak az lesz a feladata, hogy meghatározza, hogy felnőttként vagy gyerekként történtek vele az események.

4. A tökéletes férj

Ehhez szükségetek lesz egy kártyára, amit már előkészítettem nektek. A feladat, hogy a menyasszony megrajzolja a tökéletes férjet előről és hátulról is😊

5. Ugi-Bugyi

Vajon Titeket mennyire ismer a menyasszony? A partyra mindenki hozzon magával egy új bugyit, ami tükrözi a személyiségét és a menyasszonynak szán. Ezeket tegyétek egy dobozba, barátnőtöknek pedig ki kell találni, hogy vajon melyik fehérneműt kitől kapta.

6. Magyarázkodás

Nincs mese, ki kell magyarázni. Ebben a lánybúcsús feladatban gyakorolhatjátok a kimagyarázás technikáját. A játékhoz írjatok fel tipikus eseteket, pl: Hogyan magyaráznád el a vőlegényednek, hogy a gyerek leesett a létráról miközben te a helyes szomszéd fiúval beszélgettél?, és ehhez határozzatok meg kötelező szavakat, amiket muszáj beleszőnie a mondókájába. Minél több a kínos szitu, annál jobb!  

A játékhoz készítettem egy random feladvány generátort, amit ide kattintva érhettek el:

7. Férjismereti kvíz kicsit másképp - a Lánybúcsú játék, ami nem maradhat ki

Rengeteg férjismereti tesztet láttunk már, de gondolkozzatok kicsit a dobozon kívül. Hány lóerős a férj kocsijának a motorja? Milyen színű a kedvenc zoknija? Mikor hányt először italtól? 
Kérdések, amikre még lehet, hogy a férj sem tudja a választ:D

Az ultimate férjismereti teszt kérdéssorhoz ebben a blogcikkben találsz segítséget:

Férjismereti teszt – out of the box kérdések

8. Rajzold le az esküvőt!

De csukott szemmel! Kössétek be a menya szemét, akinek így kell lerajzolnia a nagy napot.

9. Puzzle

Drága vőlegényünk az esküvő előtt kissé szétesett.  Még szerencse, hogy a menyasszony mindent kézben tart! Vágjátok össze a vőlegény fényképét, amit aztán az arának kell összerakni.

10. Mr és Mrs. – He said, she said

Vajon kire igaz az állítás? A menyasszonyról vagy a vőlegényről szól? X-eld be a helyes választ.

11. Emlékek

Gyűjtsetek össze emlékeket az arával, amiket aztán egy lapra felírtok. A menyasszonynak ki kell találnia, hogy kivel történt az eset, majd mesélnie kell a részletekről.

12. Menyasszonykvíz

Mennyire ismered az arát? Ehhez a lánybúcsús játékhoz előre kinyomtatott kérdéssort kapnak a party résztvevői, melyre ha jól válaszolnak, pontokat szerezhetnek. Minden válasz 1 pontot ér. A menyasszony a játék végén ismerteti a helyes válaszokat, a résztvevők pedig összeszámolják a pontokat.

13. Hány éves a menyasszony?

Kérjetek be fotókat a menyasszonyról, majd találjátok ki, hogy vajon hány éves lehetett a fotón.

14. Igaz vagy hamis?

Mindenki mond 2 hamis és 1 igaz állítást. A többiek feladata, hogy eldöntsék vajon melyik volt igaz a 3 közül. Ha mindenki eltalálja melyik az igaz, akkor az állítások gazdája iszik, ha nem, akkor pedig azok, akik rosszul tippeltek.

15. Fénykép-bingó

Írjatok össze minél több szituációt, amiről az este folyamán fényképeket kell gyűjteni a menyasszonynak.

Lánybúcs játék - Fotó bingó

16. Gyurmás activity

Olyan, mint az igazi, csak kicsit más. Vigyetek gyurmát a lánybúcsúra, ez lesz a játék kulcseszköze. írjatok fel cetlikre szavakat (minél lehetetlenebb, annál jobb), amiket aztán az arának gyurmából meg kell formáznia.

17. Mi van a telefonban?

20. század= telefonfüggőség. De vajon mi van a lánybúcsús csapat telefonjában? Írjatok egy listát arról, hogy mi lehet benne, és nézzük meg, hogy ki hány pontot szerez.

18. Horror fényképgaléria

Ó, ez is nagyon jó. Végre egy hely, ahol a csúnya fotóink új életre kelhetnek. Készítsetek egy táblát, ahova kirakjátok a legrondább fotóitokat, a menyasszonnyal együtt persze!

19. Csók, csók, pukk, pukk!

Gyűjtsetek a vőlegényhez hasonló híres emberekről képeket, majd tegyétek őket lufikba. A lufit fújjátok fel, és szórjátok szét. A menyasszony feladata, hogy megtalálja leendő urát😊

20. Igyál, ha!

Írjatok egy állításlistát! A játék egyszerű, ha valakire az állítás igaz, iszik! Ebben a posztban több, mint 100 kérdést találsz, így nem kell zavarba jönnötök, ha esetleg nem jutna az eszetekbe újabb kérdés: Igyál, ha játék kérdések –  Önts fel a garatra!

21. Kié ez a láb?

Fotózzátok le férfiismerőseitek különböző testrészeit, pl boka, könyök, fül, stb! Kérjétek meg a vőlegényt is, hogy fotózza le minél több testrészét (azért nem kell túl messzire menni:D)! Ezek közül kell kiválasztani a menyasszonynak a lánybúcsún, hogy vajon melyik tartozhat szerelméhez.

22. Petrezselyemárulás, avagy add el a sz***jaimat

Gyűjtsetek össze minél több vicces tárgyat, porfogót, amire már nincs szükségetek. A menyasszonynak el kell adnia azokat az este folyamán. Valamiből meg kell tartani az esküvőt, nem?:D

23. MenyaTabu

Határozzatok meg szavakat, amiket az este során a menyasszony nem ejthet ki a száján. Ha mégis megtenné, innia kell!

24. Én még sosem

Talán ezt a játékot mindenki ismeri. Igazi ivós játék, aminek lényege, hogy mindenki mond egy állítást, amit még sosem csinált. ha valaki már megtette, innia kell😊

25. Aláírásgyűjtés

Vásároljatok egy fehér pólót a menyasszonynak, amibe a party idejére belebújhat. Erre a pólóra kell aláírásokat gyűjteni az arának meghatározott személyektől.

26. Felelsz vagy mersz?

Ezt ugye nem kell bemutatni?:P

27. 1 perc és nyersz! - Lánybúcsú játék verzió

Rengeteg olyan feladat vár az arára a házas életben, amit nem lehet eléggé gyakorolni. Néha ezek igazi ügyességet is igényelnek, amit most gyakorolhat. 

28. Csattan a csók!

Igazi, a találd meg a csacsi farkát játék főleg Amerikában terjedt el, de azért mind ismerjük. Ez is egy hasonló aktivitás, csak most a vőlegény száját kell kötött szemmel célba venni. Nyomtassátok ki a vőlegény fényképét nagyban, majd ragasszátok fel a falra. A menyasszony száját fessétek ki vörös rúzzsal, majd kössétek be a szemét. A menyasszonynak csókokat kell nyomni a fényképre mindaddig, míg szájon nem csókolja választottját. A játékban segíthettek a hideg-meleg, jobbra-balra-le-föl szavakkal, hogy egyszerűbb legyen a játék.

Figyeljetek a falra, érdemes a fénykép mögé egy nagyobb csomagolópapírt is ragasztani, nehogy véletlen rossz helyre cuppanjon a puszi!

29. Találd meg a férfit!

Ez is egyfajta kincskeresős lánybúcsú játék, de most bizonyos pasikat kell megtalálnia a menyasszonynak. A menyasszonynak adjatok egy listát, hogy milyen férfiakat kell a nap folyamán megtalálni. Pl: sörhasú, kopaszodó 40-es, egy igazi focista, csíkos pólós göndör hajú, stb.

Találd meg a férfit lánybúcsú játék

30. Illetlen origami

Ha a menyasszony szeret kézműveskedni, akkor akár egy kis kreatívkodás is belefér. Na de ne felejtsük el, hogy egy lánybúcsún vagyunk, kell egy kis extra. Írjatok fel vicces fogalmakat cetlikre, amiket egy kalapba tesztek. Mindenki húzzon egy cetlit, amit aztán origamiból el kell készítenie. A mocskos szavak most sem maradhatnak ki, legyetek kreatívak😉

32. Időkapszula

Készítsetek a menyasszonynak egy időkapszulát, amit aztán együtt elrejthettek a lánybúcsú helyszínén.

33. Mondd el emojival!

A lánybúcsú résztvevői írják le egy meghatározó emléküket emojikkal. Ezekből kell kitalálnia a menyasszonynak, hogy vajon milyen emlékről lehet szó?

34. Ez vagy az?

Találjatok ki 2 kategóriát pl: smink vagy pornó. Írjatok fel minél több kifejezést, amiről el kell dönteni, hogy vajon egy smink neve vagy egy pornófilm címe lehet. Pl:

A játékot játszhatjátok képekkel is. Ekkor a résztvevőknek el kell dönteni, hogy mit látnak a képen. Pl: fenék vagy cici?

35. Alternatív lézerharc

A lánybúcsúkon gyakran program a lézerharc vagy a paintball. De ez a játék egy alternatív megoldás, ami:
olcsóbb,szinte bárhol játszható, nincs idő- és létszámkorlát, és csak víz és WC papír szükséges hozzá. A játék szabályokat itt találod: 
Alternatív lézerharc – lánybúcsú játék

36. Kincskeresés - Lánybúcsú bingó

Kincskereső játék, igazi kihívás minden lánybúcsúra. A lánybúcsú résztvevői mindannyian kapnak egy-egy listát a megtalálandó vagy teljesítendő feladatókról. Aki először kigyűjt egy teljes sort, az nyer:)

39. Szerelmes dal felismerés

Jó, jó, nem muszáj szerelmes dalnak lenni, a lényeg, hogy a menyasszonynak pár másodperces dalrészletekből kell kitalálnia, hogy vajon melyik dalt hallja épp a hangszórókból:)

40. Mi van a táskádban?

Ez a játék nagyon hasonlít a Mi van a telefonodban játékhoz. A különbség csupán annyi, hogy itt a táska tartalmára vonatkoznak az állítások, amikért pontok járnak. Vajon hány pontot sikerül szerezni?

41. Mi van a zokniban?

Még egy találgatós lánybúcsú játék, de ezúttal zoknikba kell elrejteni kisebb tárgyakat. A menyasszonynak a feladata, hogy a lábával kitapogassa, vajon mit tartalmazhatnak a fuszeklik.

Tetszett a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Tartalom

Ne maradj le a legfrissebb történésekről! Kövesd az oldalt a közösségi médiában is!

Lánybúcsú játékcsomagok a legjobb játékokkal!